Velikonoční (ne)otevření muzea

10. 4. 2020

Dne 9.4. jsme měli zahájit letošní sezónu otevřením našeho muzea, počasí nám vyšlo krásné, ale bohužel současná situace nám otevření muzea neumožňuje. Osud dalších plánovaných akcí je také nejistý, ale nezoufáme. Připravujeme pro vás alternativu k návštěvě našeho muzea.

Jaro 2020 ve Výtopně Jaroměř

Jaro 2020 ve Výtopně Jaroměř

Jak možná víte, naše muzeum je soukromé a starají se o něj dva spolky, jejichž členové jsou dobrovolníci, kteří v muzeu pracují ve svém volném čase a odměnou je jim jen dobrý pocit a možnost projet se historickým vlakem. Základním příjmem muzea je tedy vstupné, jen náročnější projekty jsou řešeny pomocí dotací a grantů. Vzhledem k současné situaci je náš zakladní příjem ohrožen.

Rozhodli jsme se zpracovat virtuální prohlídku našeho muzea Výtopna Jaroměř, na které nyní pracujeme. Za tuto virtuální prohlídku nám poté budete moci přispět dobrovolnou výší vstupného na náš účet. Podrobnosti budeme zveřejňovat na našem Facebookovém profilu a virtuální prohlídku zveřejníme i na těchto stránkách.

Pokud byste nás chtěli podpořit už nyní, tak můžete zakoupením trička záchrana na stránkách locomotif.cz. Koupí trička pro železniční muzeum Výtopna Jaroměř nám přispějete částkou 100 Kč.

Děkujeme za každou formu podpory a za zachování přizně i v této době.

Kategorie: Novinky z výtopny, Zprávy z akcí, Připravované akce

Další zprávy z výtopny