Virtuální prohlídka

22. 4. 2020

AKTUALIZACE 16.5. - Muzeum již máme otevřené, videa do videoprohlídky budeme přidávat, ale nyní je potřeba náš čas jinde. Pokud vás prohlídka zaujme, můžete muzeum podpořit např. zasláním dobrovolného vstupného či sdílením této prohlídky.

Drezína Vm 14/52

Drezína Vm 14/52

Původně sloužila v elektrárně v Opatovicích nad Labem

V úvodním videu o železničním muzeu Výtopna Jaroměř si řekneme, proč vůbec videoprohlídku děláme, kdo jsme a jak muzeum vlastně funguje. Také se dozvíte, jak se od svých začátků dostalo až do současného stavu.

V dalším dílu naší videoprohlídky si přiblížíme drezínu Vm 14/52. Podíváme se do její kabiny, na motor a protože se nám ji nedávno podařilo zprovoznit, tak se s ní i projedeme.

Další videa budou následovat, aby vám neunikla můžete sledovat i náš YouTube kanál.

Pokud vás tato videoprohlídka zaujme, můžete nás podpořit zasláním dobrovolného vstupného na účet 46407551/0100, jako variabilní symbol napište datum návštěvy a do zpráv pro příjemce uveďte: "Vstupné za videoprohlídku"

Také připomínáme možnost podpořit nás zakoupením trička záchrana na stránkách locomotif.cz, tato akce trvá do 29.5. Na naší podporu bylo již zakoupeno 48 triček, děkujeme.

Děkujeme za jakoukoliv formu podpory a za zachování vaší přízně i v této době.

Kategorie: Naše exponáty, Novinky z výtopny, Historie exponátů, Zajímavosti z muzea

Další zprávy z výtopny